Ви будете перенаправлені на http://rivnefish.com через 10 секунд...

Рибна мапа Рівненщини

четвер, 14 липня 2011 р.

озеро Залив

Розмір озера: приблизно 350 гектар.
Характер дна: дно в різних місцях озера має неоднаковий характер, в основному досить тверде.
Глибина: інформація невідома.
Рослинність водойми: все озеро поросше рослинністю, вода на ньому стоїть у вигляді канав. Дно встелене водоростями, з берегу ловити наприклад фідером майже не реально.
Наявність місць лову: відповідь однозначна - треба брати човна.
Риболовецький пресинг: присутній, сторожи й самі ставлять сітки та й місцеві цього діла не цураються.
Риба: сюди перш за все їдуть за щукою й окунем, крім цього в озері ловляться карась(в тому числі й наш рідненький золотий), лин(є трофейні екземпляри), плотва, краснопера.
Рекомендовані наживки: хробак.
Умови риболовлі: достеменно інформація невідома, але озеро постійно охороняється якимись сторожами які й беруть плату за рибаловлю.
Умови для відпочинку: інформація відсутня.
Проїзд: інформація невідома.
Контакт, через який можна замовити місце, просто домовитися приїхати порибалити, розпитати про те чи інше: телефен чергового егеря 80505601394.
Джерела в Інтернеті, де можна почитати про дану водойму: forum.fishing-ua.com.

Загальна інформація про водойму:

Особисто я на даній водоймі ніколи не був, тому інформація буде представлена лише зібрана з джерел в інтернеті та від моїх знайомих.

Озеро представляє собою величезну територію лугу затоплену водою і порізаною сіткою каналів.

Вся акваторія дуже сильно поросша водоростями і іншими водними рослинами. Місцеві кажуть, що риба іноді аж масово задихається влітку через цю рослинність.

Риби на даному озері ще декілька років назад буде велике різноманіття і головне, що її було багато. Щука стабільно попадалась при кожному виході на озеро(в уловах були присутні екземпляри від 2-х до 5-ти кілограм), окуні по грам 400-700 не рідкість. По мирній рибі присутній карп, золотий краась, лин(дуже багато!), лящ, плотва..

Хижу рибу ловити найкраще з човна по трав'яним плесам, а не по каналам.

Ловля з берега дуже важка, хіба на яку вудку ліщинову, але чи буде толк? Краще брати човна.

Зовнішня розвідка доповідає:

09.07.2011 Попал на Залив в ночь с пятницы на субботу. Вечером с берега на Миджа словил чуть больше десятка окуней и несколько краснопёрок(на уху хватило). Интересно то, что краснопёрка пыталась съесть, а не просто била воблер и размер самой мелкой был всего см 8-9!!! Утром вышли на воду и увидели удручающую картину: озеро умирает и превращается в болото, чистой воды практически не осталось, все плёсы заросли кувшинкой и другой зеленью... вовсю орудуют браки(три сети видели, дважды намотали на мотор), сети трёхстенки. Интересно кого они там собрались вылавливать, если за полдня словлено было несколько окуней бычальского размера. Ходили и взабродку и с лодки но рыбки не обнаружили. Теперь врядли туда ещё поеду, ещё пару лет и только лягушки там будут жить.

залив
Власне сабж

залив
Човники

залив
Осінь на озері

залив
Канали

залив
Ахтунг! Каченята!!

залив
Тут можна замовити житло

залив
Ось ще канали

Немає коментарів:

Дописати коментар