Ви будете перенаправлені на http://rivnefish.com через 10 секунд...

Рибна мапа Рівненщини

середу, 1 грудня 2010 р.

Бочаниця

Розмір озера: 117 гектарів.
Характер дна: дно замулене, рівномірне.
Глибина: точна інформація відсутня, але за спостереженнями середня глибина недалеко від острову приблизно 2-2.5 метра.
Рослинність водойми: по всьому периметру, окрім північно-західної сторони ставу, росте густий камиш метрів на відстань 25 метрів від берега.
Наявність місць лову: ловити можна з дамби, на відрізку від дамби і до в'їзду на острів і на самому острові. Кожне місце на острові -це окремий пірс, розрахований на 2,3 чи 4 рибалок.
Риболовецький пресинг: рибу постійно виловлюють сітками власники водойми, рибаків завжди багато, пресинг шалений.
Риба: карась і рідко карп. В уловах завжди попадаються окуні, краснопірка і рідше плотва. Також іноді попадаються йоржі, причому досить пристойних розмірів. Карпи: дзеркальні розміром до 1 кг, з лускою від 2 до 4 кг.
Рекомендовані наживки: опариші, мастирка, кукурудза, манка.
Умови риболовлі: 50 грн з острову, 40 грн з берегу, по снастях жодних обмежень.
Умови для відпочинку: вартість відпочину з людини 15 грн, палатку поставити можна, але не біля кожного пірсу.Перевірені місця під палатку це пірси номер 5, 6, 7, 8, 24, 25. Питна вода є в охоронців(вони її завозять каністрами), дрова можна придбати у охоронців(цілий мішок вартує 15 грн), збирати дрова на острові категорично заборонено.
Проїзд: по селу прoкладено чудовий асфальт(клали спецально для президента Польщі Кваснєвского, в його дружини десь поряд поховано батьків), під'їзд до озера хороший.
Контакт, через який можна замовити місце, просто домовитися приїхати порибалити, розпитати про те чи інше: 0978828222 - черговий охоронець.
Джерела в Інтернеті, де можна почитати про дану водойму: rybalka.rovno.ua, forum.fishing-ua.com, carp.rv.ua.

Загальна інформація про водойму:

Рибалити можна з берега або з острова. Ціна відповідно 40 або 50 гривень

Став добре обладнаний для відпочинку: на березі стоять мангали і бесідки, на острові біля кожного пірсу є мангал і стіл, вісить ліхтар, який світить цілу ніч. Замовляти місце краще заздалегідь зателефонувавши по вищенаведеному номеру.

Бували дні, коли клювати починало лише після семи ранку, іноді клює гарно всю ніч, а іноді за ніч ні одної польовки нема. Саме на цьому ставку трапляються клювання, коли фідер вигинає в дугу, або вудка пливе в озеро. Були випадки, коли на прикормлене місце замість карасів приходила мілка краснопірка з плотвою і риболовля перетворювалась на муку :(.

При ловлі з острову потрібно обов'язково мати з собою підсак, бо є великий шанс того, що риба зірветься з гачка при піднятті з води. Карасі тут ловляться гарні, від 200 грам і більше. Карпів можна ловити як на спеціалізовані карпові снасті, так і на простий горох чи консервовану кукурудзу. У автора даного допису у 2010 році майже на кожній рибалці були обірвані снасті через карпові покльовки. Карп найчастіше клює на тонку снасть закинути прямо біля пірсу недалечко від камишів, насадка - кукурузка.

Зовнішня розвідка доповідає

27.04.2011
Як завжди о цій порі року на даній водоймі карасі майже не клюють, а карпи ще сплять
Господарі хотіли знизити оплату в цьому році, але передумали. Тому що провели зариблення восени, було запущено:

  • 700 кілограм двухрічного білого амура;
  • 300 кілограм двухрічного товстолоба;
  • 1500 кілограм двухрічного карпа(лускатого);
  • 300 кілограм, однорічних карасів схрещений з карпом.
також отримано підтвердження інформації, що в ставку проживає велика кількість судака.

Мінуси рибалки в Бочаниці:

  • без попереднього замовлення можна приїхати у вихідний день і не застатити гарного місця для лову;
  • на гарно прикормлене місце може підійти косяк мілкої плотви і зіпсувати рибалку;
  • озеро має периметр десь 6 кілометрів, а ловити з берега можна по береговій лінії лише з північно-західної сторони метрів 170 берегової лінії + плити на дамбі 300 метрів, все інше заросле камишами;
  • половина пірсів на острові не великі, на них мало місця для двох рибалок-фідерменів

Плюси рибалки в Бочаниці:

  • риба хороша, годна!;
  • прекрасна природа: траси поряд немає, людей ходить мало, лише рибалки;
  • можна рибалити вночі і на будь які снасті.

Бочаниця
Сергій дивіться на кінчик фідера
Бочаниця
Макс - щасливий рибалка. Епічне фото
Бочаниця
Ловити можна й з берегу
Бочаниця
Майже завжди майже всі пірси зайняті
Бочаниця
Робоче місце на пірсі
Бочаниця
Карась красень

2 коментарі:

  1. частенько бываю на этом ставу, в принципе без рыбы не уезжаю, есть хороший карп, подтверждаю что именно карп клюет под берегом, берет на кукурузу, горох, может и на опарыша взять, на выпозка была одна поклевка ночью - оборвало

    ВідповістиВидалити
  2. Під'їзджаючи до ставу відразу впало в око красота краєвидів. Для рибалок побудовані з дощок спеціальні місця, називаються стандартним словом - пірс. Практично біля кожного такого пірсу стоїть шашличниця та столик з лавками або альтанка.Пірси пронумеровані. Загалом пірсів на мій погляд біля 30, а може і більше. За просто відпочинок необхідно заплатити 15 грн. За рибалку на так званому острові 50 грн. На острові ростуть сосни, для відпочинку місцевість просто чудова. У ставку плавають дикі качки, та багато різної птиці. Уже коли ловили рибу під пірсом нагло пропливала дальня родичка качки(трохи менших розмірів) і чимось голосно висловлювала невдоволення. Бігали здорові зелені ящірки.

    ВідповістиВидалити