Ви будете перенаправлені на http://rivnefish.com через 10 секунд...

Рибна мапа Рівненщини

понеділок, 20 червня 2011 р.

Бочаниця (16-17 червня 2011 року)

Час ловлі: з 20:00 четверга, 16 червня до 14:00 п'ятниці, 17 червня 2011р.
Місце: пірс номер 17.
Улов: 2/3 відра на 20 літрів (карась, плотва/краснопірка).
Відпущено: 2 раки, кілька коропців до 150 гр.
Наживка: опариші, кукурудза, мамалига, перловка

Вирвався на рибалку в будень. В принципі, як і завжди. Розраховував з погодою наступним чином: до четверга кілька днів було хмарно/вітряно/дощило, отже риба не харчувалася; в середу трохи розпогодилося, значить десь в четвер зголодніла риба почне клювати, отже можна дути. Можливо логіка і сумна, але все підтвердилося (дивитися звіт з Бочаниці за середу).

Приїхав досить пізно, була без кількох хвилин 8-ма. Вибрав пірс, переніс речі, заплатив за риболовлю. По дорозі розпитав колег рибаків — результати не втішні. Але засмучуватися було рано.

На місці (17-й пірс) розпочав з “проміру глибин”. Якщо точніше — хотілося скупатися. В рамках купання я походив навколо, помацав дно (ногами, звісно), знайшов межі комишів, сміття на дні, знайшов відірваного (але цілого) поплавка на 1 гр... Коротше, провів розвідку. Далі виліз, витерся і у мене було ще пів-годинки до того, як геть стемніє.

Закинув першою поплавчанку з глухою оснасткою. На неї, з наживленою перловкою, протягом наступних 10 хвилин витягнув 2 раки. Одного за клешню. А другий серйозно засікся в пащеку. Довелося пововтузитися. Раки були сфоткані і відпущені на місці.

На цьому вечірній кльов скінчився. Вночі стояли фідер і 2 поплавки з світлячками — покльовок не було взагалі.

Ранковий кльов почався приблизно з 3.45. Почав смикати карась на поплавки. Далі й фідер почав обзиватися. Клювало, фактично, до 12 години. Далі трішки слабше стало, почала надокучати плотва, але все-одно на фідер час від часу брав величенький карась.

Захід сонця.

Місце риболовлі.

Перший улов.

Рак трішки ближче.

Демонстрація розмірів.

Улов.

Кілька найбільших рибин з улову (в замороженому вигляді).

11 коментарів:

  1. Гарна рыбка, тоже хочу туда попасть, и цена приемлимая и улов практически всегда есть. Такие триугольные навесики на всех пирсах есть? тоесть там есле с ночёвкой то хватает просто спальника по идее да? Думаю числа 27го 28го рвануть туда есле найду с кем.. машины не имею к сожелению но бензин поставить могу) Фидерную снасть ещё пока не пробовал.. ловлю чисто на попловочные удочки.. но надо осваивать и кормушки, а то ночью глаза повылазят)

    ВідповістиВидалити
  2. Ещё хотел спросить есть ли там мангал и будет ли место для двоих человек на одном пирсе, как считается оплата с человека или с пирса с учётом что не более 4х удочек будет?, спасибо

    ВідповістиВидалити
  3. Отаких "будиночків" з навісами там всього штук зо два на острові і зо три на березі. Нам завжди спальників вистачає, ночуємо прямо на пірсах під чарівне дзеленчіння бубенчиків на спінінгах :)
    З кожного потрібно буде заплатити по 50 гривень. Якщо ви будете рибалити лише на вудки, то вам підійде будь який пірс.

    ВідповістиВидалити
  4. отлично, цена очень демократичная. Теперь надо оснастить 2 фидера.. или хотя б спутника на ноч.. что б не заснуть) как я писал 27 и 28го я выходной, могли б рвануть половить рыбку есле у вас получится.

    ВідповістиВидалити
  5. Саша,
    давай ще я прокоментую.
    - вночі ловимо зі світлячками (прикручуєш до поплавка і все, хоча можна й спеціальний поплавок купити). Вночі на фідер ніфіга не краще ловити, ніж на поплавок. Можна, звісно, дзвіночок прикручувати, можна той самий світляк приладнати (і тут є спеціальні тримачі) - але так само очі на лоба лізуть;
    - вігвамів на острові є 2 штуки (ну може 3) - зайняти таке місце не завжди можна, крім того, під вігвамом стіл з лавочками, багато місця щоб прилягти там нема (я не впевнений, що там взагалі можна лягти в спальнику). На березі вігвамів 5-7. В загальному - краще мати плащі, целофан, або взагалі палатку;
    - мангал там біля кожного місця;
    - платити 50 грн. треба не залежно від кількості снастей і людей. Політика така - в них всі пірси двомісці, але якщо є вільні пірси (на будні завжди є), то можуть садити по одному.
    - спутники дуже рулять - але є секрет. Напишу в приватному порядку, якщо зацікавило;
    - думаю, на День Конституції там буде людей мерва, тому: варто пірси замовити завчасно (я б порекомендував 17-тий, добре, якщо його замовити на двох і десь в середині/кінці цього тижня). Або їхати в неділю на ніч (з 26 на 27 червня).

    ВідповістиВидалити
  6. С 26го на 27е можно запросто. Ну сам я туда не поеду, лутче с тем кто уже был и знает места так сказать. Есле будите ехать пишите.

    ВідповістиВидалити
  7. спутники дуже рулять - але є секрет. Який саме?

    ВідповістиВидалити
  8. За секрет мені соромно. Треба піднімати наживку кулькою пінопласту (краще купити вже готовий, я використовував зеленого і жовтого кольорів). Тикаєм кульку, і до неї ще опариша, можна перловчину.
    Ще краще насаджувати так звану "повітряну кукурудзу". Стал1н може краще доповнити, як точно вона називається [Вітя, треба твій комент].
    Я не очікував, що воно так допомагає.

    ВідповістиВидалити
  9. це венгерські шарики з тіста, правильно зветься воно cucc puffi. Ось тут можна ознайомитись: http://www.cukk.hu/page.php?lang=en&p=152

    ВідповістиВидалити