Ви будете перенаправлені на http://rivnefish.com через 10 секунд...

Рибна мапа Рівненщини

понеділок, 18 квітня 2011 р.

Козлин, 17.04.2011

Компанйони: Ярослав Пограничний
Погода: слабкий західний вітер, зранку дуже хмарно й холодно(+4°C)
Час ловлі: з 06:30 до 11:00
Місце: метрів 30 від дамби, зі сторони поля
Зловлено: один окунь
Наживка: опариш
Прикормка: фішка золота
Снасті: фідер

Оскільки в суботу небо було чисте від хмаринок, а сонечко пригравало на всі +15, то дуже вже закортіло хоч кудись вирватись до води. Оскільки це було раптове рішення, то вибір впав на найближчий безкоштовний фідерний ставок в селі Козлин.

Прибувши на місце ми виявили одинокого рибалку. Цікаво, але рівно рік назад на цьому ж ставочку все було рибалками обліплено і майже не було де сісти. Цей одинак незважаючи на нерестовий період ловив відразу на 4 вудку спутніками. З його зовнішнього виду, купи недопалків цигарок та непорушності бубенчиків на вудках було ясно - кльову нема.
Як виявилось пізніше, в п'ятницю та суботу у нього клювало добре.

Я швиденько замісив прикормку закинув свій фідерок, та фідер для мого напарника і почав чекати на покльовки. Відразу напишу, що за цілий ранок я бачив аж три недопокльовки і одну більш-менш нормальну, яку й зміг реалізувати. Виловив окуня, за допомогою екстрактора вийняв глибоко-засадженого гачка та відпустив плавати далі. Що цікаво, всі покльовки були на мій фідер, а не напарника, різниця між нашими снастями: у мене поводок 0.16, на тому фідері 0.12, у мене асиметрична петелька новенька, на тому фідері - перевірена в боях.

Десь в години о восьмій почав підтягуватись рибацький народ і всі по-тихеньку почали чекати на кльов якого тут не було. Кожен зловив по одному карасю(розмір на око від 70 до 140 грам) або зовсім нічого. От ми зовсім нічого :)(окуня не рахуємо, наша ціль - карась!)
Один рибалка розповів, що в суботу в Малинівці вже ловили карасів, також стало відомо, що у Варковичах карась з ладоньку ловиться дуже файно.

Дуже не сподобалось сміття на березі

Ось аби кожен забирав за собою те, що нагадив - було б не погано, а якби ще народ не лінився і просто заради чистоти природи разом зі своїм сміттям забирав пакети та пластикові бутилки, які валяються поряд - було б взагалі прекрасно.

Немає коментарів:

Дописати коментар